michael kors portemonnaie nike roshe run louboutin sneaker nike air presto abercrombie münchen nike sb stefan janoski max hollister berlin oakley schweiz ray ban outlet ralph lauren pullover nike presto nike air force nike air max 2016 nike air huarache damen pandora schweiz ralph lauren schweiz nike air max thea beige oakley brillen lacoste polo pandora schmuck polo ralph lauren pullover ray ban clubmaster nike roshe nike store

Implantológiai kongresszus

akkreditálás folyamatban

09.25–09.30 Dr. Németh Zsolt: Megnyitó
09.30–10.15 Dr. Huszár Tamás: Implantációval egyidőben történő lateralis csontaugmentáció titánháló alkalmazásával

huszar tamasA részleges vesztibuláris csonthiány és egyidejű implantáció esetén nehézséget jelenthet az implantátum nyaki régiójában elhelyni kívánt csontpótlóanyag stabilizálása. A SmartBuilder implantátumon rögzülö titánháló alkalmazása erre a nehézségre kínál megoldási lehetőséget az implantológus számára, kíváltva egy implantációt megelőző csontpótló műtétet. Az előadás az implantátumon rögzíett titánhálóval védett csontpótlási technika előnyeit, határait, hátrányait illetve a műtét sikerességét befolyásoló biológiai módszereket taglalja klinikai esetbemutatások kapcsán.

10.15-11.00 Dr. Jun-hyouk Shin: Digitális Művészetre várva: túl a korlátokon
11.00-11.45 Dr. Kelemen András: Egyszerű esetek ellátása egyfázisú implantátumokkal. Alapkoncepció, tervezés, sebészeti és protetikai ellátás.
11.45-12.45 Dr. Michail Drobiazgo: Öt év tapasztalat a „gyors és rögzített” módszerben az azonnali megterhelésért

Michail DrobiazgoEz az ismertető egy átfogó, multidiszciplináris megközelítése, a teljes anodontiával küzdő betegek szocio- pszichológiai és funkcionális rehabilitációjának, az azonnali megterheléssel történő komplex klinikai szituációkban. Ez magában foglalja a számítógép által programozott optimális esztétikai eredmény elérését, és a sebészi eljárásokat kombinálja a 3D-s navigációval.

12.45-14.00 Ebédszünet
14.00–15.00 Dr. Kemper Róbert és Dr. Chikány Tamás: A laterális mandibula komplex kemény- és lágyszöveti menedzsmentje
15.00–16.30 A NeO implantátum bemutatója: Jellemzők és klinikai előnyök
16.30–17.00 Dr. Gáspár Lajos: Mágneses kalapáccsal szerzett tapasztalataink az implantológiában

Gaspar Lajos2012 óta ismeretes a mágneses kalapács (MM). A rohamosan fejlődő implantológiában az ultrahangos elven működő piezo sebészeti berendezések, a keményszövetek megmunkálására alkalmas ErYAG és ErCrYSGG lézerek mellett megjelent legújabb csontmegmunkáló eszköz. A MM gyakorlati alkalmazási lehetőségeit mutatja be és a mai korszerű implantológiai módszereit értékeli az előadás. A minimal invaziv fog-és gyökéreltávolítás, a csontkondenzáció, horizontális és vertikális csonttágítás, sinus lifting, azonnali fogextrakcióval kombinált impantáció és egy sor további eljárás esetén rendelkezik olyan előnyökkel, hogy a korszerű implantológiai rendelő eszköztárában alkalmazása előnyökkel jár más eljárásokkal szemben, vagy azokkal kombinálható, vagy akár nélkülözhetetlen. Hogyan lehetséges a kevesebb csontkínálat esetén is a MM alkalmazása, segítségével az implantátumok behelyezése?